Tja, iets over mijzelf…
Hobbymatig af en toe bezig met fotografie en beeldbewerking.
Ooit lang geleden op een vakantie begonnen met een klik-klak-klaar-fototoestel, een Olympus Trip 35. Diezelfde vakantie had ik snel in de gaten dat dit toestel niet alles kon bieden wat ik met een fototoestel wil doen. De overstap naar een spiegelreflexcamera was dan ook snel een feit. De Canon EOS 1000FN was mijn eerste kennismaking met de spiegelreflexcamera.
Vele rolletjes vol geschoten, vaak in spanning afgewacht hoe de foto’s er uiteindelijk uit zullen zien. Zullen de foto’s gelukt zijn of niet? Vele mislukt foto’s voorbij zien komen. Maar gelukkig ook de nodige gelukte foto’s gezien.
Na verloop van tijd wilde ik ook gaan beeldbewerken. Tja, en dan wordt het inscannen. Eerst de fotorolletjes inleveren om te laten ontwikkelen en af te drukken, dan inscannen. En dan pas beeldbewerken. Dat was dus niet helemaal de oplossing.
Gelukkig werden de digitale spiegelreflexcamera’s steeds goedkoper en kwamen deze binnen mijn budget. Ook ik werd een trotse bezitter van een digitale spiegelreflexcamera. De Canon EOS 350D Black Edition. Na jaren van trouwe dienst was deze toe aan z’n pensioen. De opvolger is de Canon EOS 650D geworden. Nu al weer een aantal jaren in mijn fototas te vinden.

Net als voor mijn andere hobby’s geld dat ik er alleen mee bezig ben als ik er zin in heb.
Ik kan net zo goed genieten van een mooie motorrit, een goed boek of een heerlijk glas wijn.
Leef bij de dag en geniet bij de dag en heb nergens spijt van…

Hans