Salland (263 km)

Een route door het afwisselende Sallandse landschap. De route gaat merendeels over 60km wegen, ook de nodige klinkerwegen komen voor in deze route. Het is dus geen snelle route om te rijden. Het Nationale natuurpark Sallandse Heuvelrug wordt ook meegenomen in deze route evenals de Lemelenberg. Een goede tussenstop om te lunchen is in het centrum van Diepenheim bij Irma’s. Voldoende parkeergelegenheid en genoeg keuze op de menukaart.

Osnabrück (492 km)

Een route die langs de oostkant van Osnabrück gaat. De snelwegen worden alleen in Nederland bezocht. In Duitsland gaat de route over N-wegen, dorpstraatjes en kleine binnendoor weggetjes. Asfalt, klinkers en een beetje grind. Alles komt voorbij. De route gaat niet over wegen die in het weekend voor motorrijders afgesloten zijn. Ook is route is goed te doen voor een niet geoefende heuvelrijder, bergen kom je niet tegen. Er zijn twee kleine stukken waar je wat meer bochtenwerk tegen komt. Grote gedeelte van de route is de maximale snelheid 70 km/u, het is dus ontspannen rijden. 

Veluwe – Apeldoorn (255 km)

Een rustige route over onderlangs Apeldoorn en vervolgens de Veluwe. De route gaat door open landschappen en verschillende soorten bossen en her en der zijn er wat kleine hoogte verschillen met vergezichten. Halverwege de route zijn er genoeg terrasjes om even te genieten van een hapje en een drankje. Alle wegen zijn het hele jaar toegankelijk voor motorrijders.